keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Lepaalla

Minähän aloitin puutarhurin opinnot tuossa kuukausi sitten ja heti alkuun päästiin ihanalle opintomatkalle Lepaan puutarhamessuille. Matkalla pysähdyttiin myös Viherlandiassa Jyväskylässä ja Tampereella Hatanpään arboretumissa.
Reissu oli aivan ihana, vaikka vähän jännitti miten sitä osaa ilman lapsia olla, kun tämä oli ensimmäinen kerta kun olin yhtään pidempään pois kotoa ilman lapsia. Hyvin kaikki meni ja mieskin pärjäsi lasten ja elukoitten kanssa kotona.

Vähänlaisesti tuli kuvia otettua ja olin muutenkin vain onnettoman kännykkäkameran varassa joten kaikki niistä vähistäkään kuvista ei ole julkaisukelpoisia.

Alkuun tuntui ettei Lepaalla ehdi mitenkään kiertää koko messualuetta ja puistoja viidessä tunnissa, mutta lopuksi sai todeta että onneksi messutarjonnasta oli suurin osa konetarjontaa ja ne sai hyvillä mielin ohittaa. Osa koulun alueesta jäi silti kiertämättä, mutta olihan siellä paljon ihmeteltävää siinäkin mitä ehdittiin katsoa.
Lepaalla tuulimylly

Mahtavat tuijat.

Pylvästammia lepaalla.


Kyynelkoivu Hatanpään arboretumissa.

Hatanpään arboretum.

Surukuusiakohan Hatanpäällä.
 En nyt sen enempää mene Lepaan opiston historiaan vaikka se mielenkiintoinen onkin, lisää voi lukaista täältä.


1 kommentti:

  1. Teillä on ollut ihana tutustumismatka. Itse en ole koskaan käynyt Lepaalla, mutta mieli kyllä tekisi. Ja hienoa, kun miehesi oli hyvin pärjännyt lasten kanssa. - Upeita nuo surukuuset. - Kaunista syksyn jatkoa sinulle ja onnea puutarhaopintoihin.

    VastaaPoista