maanantai 11. tammikuuta 2016

Tapetointia

Tapetoin eteisen ja keittiön välillä olevan pienen seinänpätkän ja aiemmin tapetoitiin olohuoneesta yksi seinä. En minä muuten, mutta sain äitiltä kahta erilaista tapettia, jotaka sattuivat passaamaan hyvin meille.
Olohuoneen puoli meni kyllä vähän näpräämisen puolelle, koska tapetti riitti just, eikä melkein. Tuli siitä silti tosi hyvä.
Eteisen tapetista sitten jäi enemmän yli ja jämistä tapetoin kissoille pari pahvilaatikkoa. Vielä olisi ulkona pari oksankarahkaa odottamassa, jotta ne joku jaksaisi kuoria (vuohille ei muuten kelvannut, kun oli jo viime talven lumissa alas tulleita oksia). Saisi sitten kissoile askarrella kiipeilytelineitä.
Meillä on edelleen tosi vähän lunta, päätin kuitenkin eilen ottaa potkukelkan mukaan ja lähtä koiran kanssa kokeilemaan vetohommia. Tästä talojen kohdalta on vielä melkoisesti soraa näkyvissä joten piti melkein kantaa potkuria osin, mutta viimeisen taljon jälkeen tiesin että alkaa vähän parempi osuus. No eikä mitä, heti kun pääsin paremmalle osuudelle, sielläpä olikin pari ukkoa pyssyt ojossa. Voi että otti päähän, oisivathan nuo voineet mennä vähän kauemmaskin, tuo meidän tie on kuitenkin joku 5 km pitkä, viimeisen talon jälkeen. Olisi sitten sopinut muutkin sinne. No eipä auttanut kuin mennä takaisin.
Tänään ei kyllä jaksa lähtä edes kahtomaan, vaikka tuskin siellä viikolla ketään on. Viime yö jäi kovin vähä uniseksi kun kaikissa lapsissa kiertää rs-virus ja yksi on keuhkokuumeessa vielä lisäksi. Vaikka meitä onkin kaksi ja nuorin nukkuu vielä vieressä, sai yöllä kyllä nousta ihan riittävän monta kertaa, jotta tänään taitaa kaikilla olla sohvalla köllöttely päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti