sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Kuukauden kuva ja viime vuosi kuvin

Ajattelin ottaa joka kuukauden ensimmäinen päivä kuvan. Tuleehan niitä muutenkin otettua, mutta että ottaisi sellaisen kuvan mistä voisi seurata vähän vuoden etenemistä, sitten jälkeenpäin. Laitoin ihan puhelimeen muistutuksen jokaisen 1. päivän kohdalle, eihän niitä muuten tulisikaan otettua.

Mikäs sen parempi kuvauskohde vuoden kierrolle kuin kasvimaa.
Sitten seuraa sekalainen kuvapläjäys vime vuodesta.
 
 Elukoita tuli varsin mittava määrä. Koira, kissa, kanoja (tipuja ja uusi kukkokin) ja vuohia.
Vaikka suurin osa ajasta meni kotona, ehdittiin tehdä pieniä reissuja lähelle ja vähän kauemmaskin. Kasvihuoneen sain ja kasvimaakin laitettiin uusiksi. Satoa tuli surkeasta kesästä huolimatta. Kasvihuone takasi tomaatit ja paprikat, kaalit kasvoivat tosi komesti kesän viileydessä.
Syksyllä pääsi maahan talvivalkosipulit.
Syksyllä aloiteltiin Kaapon kanssa vetoharjoittelut, jospa sitten tälle vuotta saataisiin jo luntakin että pääsisi potkukelkkailemaan koiran kanssa.

Paljon ehti tosiaan tapahtua kuluneen vuoden aikana, välillä tuntui että liikaakin. Tulevana vuonna aion ottaa hieman rennommin ja ennen kaikkea opetella olemaan stressaantumatta jokaisesta tekemättömästä työstä.

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea! Jään mielenkiinnolla odottamaan kuviasi :-) Hyvää tätä vuotta sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Voi että! Hyvä idis, toi kuvajuttu!

  Paljon on teillekkin tapahtunut! Kyllä sitä huomaa kuvista viimeistään, että jotain satoa on tullut. Vaikka kyllä se kesällä tuntui aika toivottomalta. Toivottavasti ensi kesä olisi parempi!

  Mukavaa uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea tuo kuukauden eka kuva.

  Vuosi on kuitenkin aika pitkä aika ja mahtuuhan siihen monenlaisia päiviä. Tuskin kukaan joka omistaa eläimiä voi sanoa ettei niiden kanssa tapahdu mitään!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos :) ideaa saa ihan vapaasti kopioida. Kun aina taaksepäin katsoo ja kuvia (ja omaa blogia) selaa, huomaakin miten paljon onkaan oikeastaan tapahtunut. Nyt kun ajattelee niin meillä on tosiaan tapahtunut paljon yhden vuoden aikana.

  VastaaPoista