sunnuntai 23. elokuuta 2015

Onnellinen

Kirosanoja on kuultu normaaliakin enemmän meillä. Mies on ollut töissä koko ajan, aamusta iltaan, maanantaista sunnuntaihin (no on se jonkun illan pitäny vapaatakin) ja minä yksin lasten kanssa. Pinna on niin kireellä etten tiennytkään sen voivan olla. Jos joku aamu onkin hyvä on se viimeistään lounas aikaan muuttunu huonoksi. Tai niin kuin tänään jo heti aamupalan jälkeen. Sen tarkemmin kertomatta, aamu sisälsi huutoa, itkua, oksennusta, kakkaa, liian pienen vessan ja rikkinäisen vessanoven kahvan. Ja mulla näkyy pullaa ja muuta makeaa menevän sitä enemmän mitä kireämpi pinna on, sillon kun oikein kiristää näkyy käsi työntävän pullaa suuhun jatkuvasti.

Ja ettei näissä ihan arjen jokapäiväisissä hommissa olis tarpeeksi kitkaa, on toinen kissa ollut kateissa kohta kolme viikkoa, pesukone hajosi ja pyykkivuori on ihan järjetön. Kaikki hommat seisoo ja minä en saa mitään aikaiseksi vaikka tuntuu etten edes ehdi mitään tehdä.

No tämä nyt oli pieni purkaus hermoja jäähdyttelemään tämän aamuisen jälkeen.

Mediassa on näkynyt olevan paljon juttua siitä miten lapset vähentävät vanhempiensa onnellisuutta. Niin aivan varmasti vähentää ja paljon, jos minulta olisi kysynyt puoli tuntia sitten. Ehkäpä kun tässä vähän olen rauhoittunut lapset ei vaikuta onnellisuuteen tai peräti lisäävät sitä. Monesti olen ajatellut että olisko pikkusen helpompaa ja mukavampaa ilman lapsia, mutta sitten kun ajattelee olisko sitä ihan oikeesti hankkimatta lapsia, niin en todellakaan olisi ollut.

Jos minä nyt sitten menisin, tämän pienen purkauksen jälkeen, siivoomaan ne oksennukset tuolta meidän liian pienestä vessasta ja pistäsin sen miehen korjaamaan sen hemmetin kahvan kunhan kotia joutais. Jos vaikka sitten ehdittäis jotain kivaakin tekemään. Ja onhan meillä ollut sitä mukavaakin kotona ja reissussa varmasti yhtä paljon kuin tätä arjen kitkaakin. Kyllä sitä onnellisuutta mahtuu sen kurjuuden väliinkin.

5 kommenttia:

 1. Onneksi elämässä on paljon muutakin kuin oksennusta ja rikkinäisiä pyykkikoneita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi :) tänään päätin että on hyvä päivä, vaikka hampaat irvessä!

   Poista
 2. <3 Been there, done that! Veit sanat suusta. Väsynyt ja äreä, mutta silti pohjimmiltaan aika onnekas ja onnellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä kun vielä nuo tunteet menee nollasta sataan aika haipakaan :) No ei se päivä eilen mennyt loppua kohden yhtään paremmin, mutta sainpahan suutuspäissäni vähän vaihdettua alakerran järjestystä.

   Poista
 3. Moi! Sinulle olisi pienimuotoinen haaste ja kiitos blogissani. :)

  VastaaPoista