perjantai 8. toukokuuta 2015

Perunapaketti

Saapui postissa paketillinen perunaa.
Vihdoin onnistuin saamaan King Edwardia hyötykasviyhdistykseltä!
Samassa paketissa saapui myös British Queen ja Jester, kunkkua raskittiin ostaa pari puolen kilon pussia ja muita vain yksi. Saapahan maistella että onko tuo Kunkku niin hyvää kuin kehutaan, täytynee vain sitten säästää (suurin)osa sadosta siemenperunaksi, kun hinta on melko hyvä ja saatavuus vähän huono. Lisäksi tulee tietysti vielä Timoa varhaisperunaksi ja jotain muuta varastoon.
Timoa onkin jo maitopurkeissa ottamassa vähän varaslähtöä kasvukauteen.

Naapuri kävi vähän avittamassa traktorilla pajukon raivauksessa ja nyt on tilaa mihin laittaa perunaa. Niin kunhan vain saisi tulille sen meidän pienen sarvitraktorin, että pääsis vähän kyntämään ja silleen.
Kauhean innoissani minä olen jostain perunoista vaikka en niitä oikeastaan edes pahemmin syö, kun yritän edelleen olla vähähiilihydraattisella ruokavaliolla (joskin hieman huonolla menestyksellä).
Katsotaan vielä mihin meidän sarvitraktori pystyy ja miten iso osa tuosta raivatusta alueesta saadaan käyttöön, voi sitten laittaa vähän kauraa ja jotain muutakin. Auringonkukkapelto olisi kyllä aika ihana!

2 kommenttia:

 1. Oh my God! Juuri viime viikolla tilasin maissin siemeniä Hyötykasviyhdistykseltä. Nettisivuilla luki, ettei perunansiemenet ole tulleet vielä. Mun täytyy käydä tilaamassa kanssa!
  Onhan ne hieman suolaisen hintaisia, mutta hei, kaikki maksaa! Ja kyllähän se luo turvallisuuden tunnetta, kun on perunaa kellarissa. Vaikkei niitä edes söisi.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmaan olla nopea, luulen että loppuvat nopeasti. Toivottavasti saisivat niitä jatkossakin.

   Poista