torstai 16. huhtikuuta 2015

Takatalvi

Vihdoinkin alkaisi olla kanoille oma tarha valmis. Maata pitäisi tasoitella ja alareunaan tiheä verkko ja kattaakin pitäisi jollain verkolla. Niin ja kulkuluukkuun ovet tietysti. Mutta saatiin se kuitenkin tänään sille mallille että kanat voi sinne päästää.
Paitsi että ulkona näytti aamulla tältä.
Lunta oli tullut ihan kivasti yöllä, joskin suurin osa taitaa olla jo sulanut pois. Kaikkea sitä on tänään taivaalta satanut, lunta räntää, rakeita ja vettä. Jospa mies ehtisi ne kulkuluukut huomenna värkätä niin voisi jo ovia aukoa ulos ja katsoa kehtaavatko tulla. Lämpötilat on kuitenkin ollut ihan mukavasti plussalla.
Meidän kana nuorikko oli toissa päivänä pyöräyttänyt ensimmäisen munansa, siellä se oli somasti isompien seassa.
Ukko-Pekankin olen muutaman kerran nähnyt polkasevan kanoja, jotta jokohan sitä saisi toivoa kesäksi tipuja, jos joku kana innostuisi hautomaan.

Kiitokset muuten todella paljon haasteista! Nyt on niin paljon kyllä tekemistä että en edes lupaa yrittää niihin tarttua. Vähän kyllä harmittaa kun ole oikein ehtinyt blogejakaan seurata, saati mitään kommentoimaan. Toisaalta onhan se ihan tervettäkin, että on muutakin puuhaa kun tapittaa tietokoneen ääressä.
Kevättä kohti!

5 kommenttia:

 1. No teillä on tullutkin oikein kunnolla lunta! Meillä tuli sen verran, että mainita voi. Ja joka paikka meni entistä kuraisemmaksi!

  VastaaPoista
 2. Tosi paljon lunta! Söpö tuo pikku muna :D

  VastaaPoista
 3. No onpa teillä paljon lunta! Eikö olekin ihania pikkutiput :) Ja munatkin niin söpöjä.. Hienoa kun voi olla omavarainen munien suhteen. Meillä tulee noin 2 munaa päivässä.

  VastaaPoista
 4. Siellä on tosi takatalvi iskenyt :(
  On se söpö tuo eka muna, eihän tuollasta voisi särkeä ollenkaan.

  VastaaPoista
 5. Siellähän on satanut oikein kunnolla! Mutta onneksi se sulaa pian, ja kastelee maan sopivaksi hyötykasvien kylvämiseen. :)

  VastaaPoista