tiistai 20. tammikuuta 2015

Että tämmöstä taas

Talvivaara se kaiken keksii

Kyllä minä aina sydän syrjällään pelkään että mitä kaikkea ne siellä saa touhuta. Että ei varmasti tule merkittäviä ympäristöhaittoja, niin kuin ei pitänyt koko kaivoksestakaan tulla. Vaan mites kävi. Aivan törkeää että voidaan yhden kaivoksen takia tuhota monien muiden elinkeino, kainuu kun pitkälle elää mm. luontomatkailusta. Monenkohan mielessä enää yhdistyy Sotkamo ja puhdas luonto.

Mutta vähän iloisempiinkin uutisiin. Tanskalainen maajussi alkaa taas huomenna keskiviikkona klo 19.00 yle femmalta.

Huomenna pitäisi lähteä Helsingissä pyörähtämään, muuta ei varmaan ehditä, mutta yritän ehtiä käymään hyötykasviyhdistyksen myymälässä vähän siemeniä ostamassa. Yritän pitää kurin tiukkana ja tein jo etukäteen listan mitä tarvitsen, jotta en hairahdu ostamaan kovin paljon kaikkea. Toivottavasti etelämpänä on vähän lauhempaa, täällä on tänään ollut 32 astetta pakkasta ja huomiseksi lupaili yhtä kylmää päivää!

7 kommenttia:

 1. Hyi miten kylmää! Meille on ollut vain jotain -7C.
  Tanskis ah, unelmieni mies... ai niin olen jo naimisissa...ja hän... eikai se haittaa? ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitäähän niitä päiväuniakin olla :D mut ei passaa miehelle kertoo, kieltää vielä katomasta.

   Poista
 2. - 10:llä pakkasasteella mennään täällä itä-Pirkanmaalla. On ihan jees keli!
  Ilmakuvat mitä Talvivaarasta telkussa on näytetty, on aika hurjia! Karua katteltavaa!
  Frank perheineen on jo lähes ystävä! Onhan hän vieraillut monta tuotantokautta säännöllisesti meidän olkkarissa! Alusta saakka ollaan seurattu ja kaikki uusinnatkin katsottu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin katson aina kaikki uusinnatkin, mies nyt ei viitti julkisesti myöntää ohjelmaa katsovansa, mutta eksyy aina telkkarin ääreen kuitenkin kun minä tanskista katson.

   Poista
 3. Sama täällä tuon tanskiksen kanssa. Meillä on digiboxilla ne jaksot. Pitäs vaan yrittää tallentaa johonkin muuhun muotoon... tietäs vaan miten. Meillä pakkasta "vaan" parikymmentä. Huomasin tuon saman Talvivaara uutisen. Ei voi ymmärtää, että joku voi tuollasta ehottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla pitäisi olla myös ihan joka ikinen jakso digipoksin muistissa osa vielä vanhan digipoksin kovalevyllä, kun en antanut sitä hävittää ihan vaan sen takia että siellä on nauhalla tanskalaista maajussia. Mies on kyllä luvannut joskus mulle ne siirtää koneelle ja polttaa levylle jos vaan löytää jonkun ohjelman millä se tehdä.

   Poista
 4. Asut jossain tundralla siis! No, nyt olet saanut nauttia etelän banaanilaaksojen lämmöstä (-10°C). Toivottavasti oli ihana subtrooppinen Helsinki-päivä!

  VastaaPoista