tiistai 25. marraskuuta 2014

Oma pikku nurkkaus

Kun on pieni talo (83 neliöö) ja useampi ihminen (viisi) siellä asumassa, täytyy jokainen neliö käyttää hyväksi. Ja kun vihdoin sain oikean vaatekaapin meidän makkariin ja hävitettyä siellä aiemmin olleet hyllyt missä vaatteita säilytettiin, niin tulipa samalla hyvä tilaisuus siivota olkkarista tietokone pöytineen pois. Se kun jostain syystä tahtoi aina kerätä kaiken maailman sotkuja ympärilleen. Hirveät kasat kaiken maailman lippulappuja.
Oikealla piippu ja kuvan alalaidassa näkyy sänky. Pöytälevy jäi keittiötasosta yli ja tuoli tuli talon mukana. Hyllykin on jo moneen kertaan pätkitty isommasta.
Tässä kulmassa oli ennen muutama hylly vaatteille ja vaatetanko takeille ja hirveä kasa kaikkea muuta roinaa. Nyt ne on siitisti vaatekaapissa piilossa (ja vähemmän siististi siinä vieressä, kun en ole vielä keksinyt että minne työnnän sen kaiken tavaran).
Lattiapinta-alaa tuossa on ehkä neliö, mutta oikein mukavasti siinä sopii bloggaamaan, ihan omassa rauhassa (vielä kun saisi sen lukollisen oven).
Tämä meidän huone on ehkä 3x3,5 metriä, eli tosi pikkunen ja aika ison osan siitä lohkaisee vielä nuo vinot seinät ja piippu. Silti tänne ollaan nyt ihan hyvin sovitettu tietokone, vaatekaappi, 160 cm leveä sänky ja vielä minun käsityötarvikkeillekin olisi suunnitteilla oma pöytä. Eihän täällä tanssimaan sovi, mutta kaikki mitä tarvitsee.
Kauhean pienelle ja ahtaalle näyttää tyo piipun ja sängyn väliin jäävä rakonen mistä pääsee tietokoneelle, mtta hyvin siitä sopii silti kulkemaan.
Jos vielä joskus pääsisi maalaamaan tuota yläkertaa, niin kaikki ei olisi ihan oranssia mäntyä.

3 kommenttia:

  1. jos ei lukollista ovea niin entäpä paksumpi verho :)

    VastaaPoista
  2. Mä sain melkein koko alakerran valkastua tänä syksynä. Kaunista tulee kun moiset oranssit saa piiloon. Tosin ei kertamaalauksella...

    VastaaPoista