perjantai 10. lokakuuta 2014

Päivitystä

Nyt on saatu hetki nauttia taas vauvaperhearjesta, vielähän tämä on rutiinien hakemista, kun tuolla prinsessalla niitä ei oikein vielä ole. Mieshän livisti jo töihinkin, yllättävänkin helposti ollaan silti lasten kanssa pärjätty, eivätkä pojat ainakaan vielä näytä olevan mustasukkaisia vauvasta.

Vaan sitten vähän pesuaineasiaa.
Valittelin alkuvuodesta etten ollut vielä löytänyt hyvää konetiskiainetta, sain silloin vinkin kokeilla Ole Hyvän konetiskijauhetta, mutta pääsin sitä nyt vasta testaamaan. Ja ihan tyytyväinen siihen olen ollut, ehdottomasti paras hinta-laatusuhde ekopesuaineissa, ja tässähän on vielä plussana se, että on kotimaista. Eli siis ainakin toistaiseksi meidän käyttöön jää.

Tähän asti ollaan pesty edelleen tuolla etikka-sooda seoksella, se on kyllä varmaan kaikille ihan kokeilemisen arvoinen, edullistahan sillä ainakin on pestä, varsinkin jos käyttää laimennettua etikkahappoa, eikä oikeaa väkiviinaetikkaa. Lasit tosin tahtoivat jäädä hieman sameiksi tuolla etikkasoodalla, Ole Hyvä on ne pitänyt paljon kirkkaampina. Vaan edelleenkään ei voi kaikkia muovisia astioita pestä koneessa, jäävät jotenkin rasvaisksi, tosin vika voi olla kyllä meidän koneessakin, johon en kyllä ole yhtään tyytyväinen. Ja tämä ongelma ei ole ihan kaikkien muovisten astioiden kohdalla, vain osan, joten varmaan jollain muovilaaduillakin on väliä.
Yksi hyvä vaihtoehto olisi kyllä hävittää kaikki muoviset astiat, tosin pakastusrasioita voisi tulla vähän ikävä.

Mutta koitellaan pitää blogiakin hengissä, vaikka vähän hiljaisempaa voi nyt ollakin. Ei ole moneen päivään kyllä paljon kiinnostanut tietokoneella olla, vaikka olisi ehtinytkin. Vaan eiköhän se tästä pikkuhiljaa ala taas muukin elämä kiinnostaa, nyt ei ole mieli tehnyt edes pihalla käydä. On tässä tosin melkoisista kivuisakin kärsitty, kaikki kyllä sen arvoisia.

Aurinkoista syksyä! (varsin sateista tosin täällä)

2 kommenttia:

 1. Paljon paljon Onnea ja hyvää vointia sulle ja vauvalle ja teille kaikille. Kiva kun kerroit!
  Niin miekin oon miettinyt että millanenhan myrkky se konetiskiaine onkaan, vaan en ole muuta tehnyt, kuin mahdollisimman vähän kayttänyt. Siksi en tykkää tablettimuotoisista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikein tosiaan tahdo enää löytyä jauhemaisia, mikä on kyllä harmi. Noissa taplettimalleissa on sitten tuo liukenevuus vähän ollut ongelmana, kun vissiin ekopesuohjelman 45 astetta on liian vähän, mutta tuota Ole Hyvää kannattaa kokeilla, ei pitäis mitään hirveää myrkkyäkään olla, eikä edes tuhottoman kallista.

   Poista