maanantai 18. elokuuta 2014

Päivittelyä vaan

Vähän sateista on ollut, mutta sai mies kuitenkin valettua sen kasvihuoneen anturan, hiekka ei vaan enää kyllä riitäkään sokkelin valamiseen sitä täytyisi saada peräkärryllinen haettua. Mies aloitti myös rakentamaan sellaista yksinkertaista kelkkatallia, kokoa sille tulee kuitenkin joku kymmenisen neliötä niin saapahan muutakin roipetta sinne työnnettyä.
Sipulitkin nostin eilen, kun meinaa olla niin sateita luvattu tälle viikolle. Saavat nyt kuivua tuossa liiterin räystään alla, kun eivät sisälle liiteriinkään oikein sopineet. Aika paljon on tuollaisia pieniä, ainakin viime vuoteen verrattuna, liekkö kuivuus sitten niitäkin vaivannut.
Syksyä  alkaa tosiaan olla jo ilmassa, vaikka päivällä on vielä ihan mukavan lämmin, oli minulla tänään taas pitkästä aikaa villasukat jalassa.
Marjatkin alkaa olla kerättynä ja mehustettuna. Enää puolukat olisi saatava, mutta ne ei ihan vielä ole kypsiä. Haaveilen kyllä vähän puolukkatuoremehusta, mutta saas nähdä miten sitä enää jaksaa tuotta metsässä kyykkiä kun tuo maha alkaa melko iso jo olla, survosta nyt on kuitenkin saatava muutama purkillinen, kun se loppui pahimmoilleen viime talvena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti