sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Puntin uusi elämä

Minun parhaat kesähousut menivät sitten repeämään haaruksista, kangas olikin sieltä jo aika kulunut, en vaan ollut huomannut sitä ajoissa, että olisi kehdannut jotain tekohengitystä antaa. No parin euron kirppislöytö se vaan oli, mutta harmitti silti, kun repesivät niin, etten enää kehdannut parsimaan alkaa.

Muualla kangas olikin vielä ihan hyvää, joten toinen puntti sai luovuttaa elämänsä nuoremman pojan shortseiksi. Toisesta lahkeesta saisi vielä vaikka toiset, mutta saa odottaa uutta inspiraatiota.
Uutta shorteihin piti laittaa kuminauha ja langat, vyötäröresorikin riitti niin että riittää vielä toiseenkin.
En ole tehnyt mitään käsitöitä pitkään aikaan, tänään olikin ihan mukava ommella jotain helppoa pitkästä aikaa. Tekisi mieli kyllä virkatakin jotain, illalla siihen olisikin ihan hyvin aikaa, kun ei enää kehaa ompelukonetta tai saumuria huudattaa.
Jos tässä yrittäisi pikkuhiljaa tyjentää tuota kangasvarastoa, tuota tyynykangastakin on vielä vaikka kuinka paljon, enkä edes muista mihin sitä olen ostanut niin paljon.
Ompelin myös samaan syssyyn tyynynpäällisen lasten huoneeseen ja kirpparilta löytämäni verhokapankin sain vihdoin lyhennettyä kahteen osaan, liekkö kohta vuosi aikaa kun olen tuonkin löydön tehnyt. Oli sopivasti niin pitkä että, se riittää meillä kahteen ikkunaan. Se etu kyllä pienissä ikkunoissa on että verhokangasta ei mene metritolkulla.
Vielä pitäisi laittaa verhot pesun ja silityslaudan kautta ikkunaan. Ja sitä ennen saada mies laittamaan verhotangot paikoilleen, siinä voikin mennä melkein yhtä kauan kuin minulla meni inspiraatiota odotellessa verhojen ompeluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti