keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Takatalvi

Heitti tuo Itä-Suomessa ollut pilvialue meillekin jotain. Koko yön satoi kaatamalla vettä ja aamullahan se tietysti vaihtui jo lumeksi, tietysti piti silloin lähtä pojan kanssa hammastarkastukseen kaupunkiin. Lähtiessä kotona maassa ei ollut vielä lunta, mutta jo matkalla kaupunkiin maa alkoi muuttua valkoiseksi. Takaisin tullessa kotonakin oli lunta. Ajokeli oli kyllä vähintäänkin surkea.
 Toivottavasti pottu parat pellossa ei ole ottanut nokkiinsa tuolla kasvimaalla, kun ilmat ei kovin lämpimät ole muutoinkaan olleet, joskaan yöpakkasia ei enää ole ollut ainakaan muutamiin öihin.
Enää ei tosin aamuisesta lumesta ole tietoakaan ja aurinkokin taas paistaa. Viime päivien sateet on saaneet mukavasti jo ruohonkin viehrtymään, ja pieneimmissä koivuissa on jo hiirenkorvat.
No viikonloppuna ja ensi viikollahan pitäisi alkaa lämpiämään joten jokohan uskaltaisin sitten ensimmäisä kylvöjäkin tehdä.

1 kommentti:

  1. Miten lie pilvet kulkeneet, vettä meillekin tuli tänne Itä-Suomeen, mutta ei lunta onneksi. Tänään jo näyttää vähän aurinkoisemmalta.

    VastaaPoista