keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Tyhjä koppero

Kuvassa siis nuo kaksi harmaata ovea, siellä ne huussit on. Itse kuva taitaa kyllä olla toissa kesältä.
 Mies päätti repäistä ja raivasi meidän ison liiterin kyljessä olevan kaksi osaisen ulkohuussin. Tähän asti se on ollut täynnä auton renkaita ja puutrahatarvikkeita. Nyt on renkaat siististi liiterin puolella seinällä. Huussiin jätettiin vain toinen istumapaikka ja toiseen löysi tiensä siististi (lue: kunhan kaikki siellä suunnilleen ovat) kaikki puutarhatarvikkeet, koneita lukuunottamatta.
Vasemalla näkyy hussin puoli ja oikealla on tosi hyvässä järjestyksessä puutarhatyökaluja. Kuva otettu vasemmanpuoleisesta, eli huussin ovesta.

Se on siis sellainen missä alunperin oli kaksi istumapaikkaa ja molemmille oma ovi, mutta ei väliseinää. Molemmilla puolilla on myös pienet ikkunat.
Puutarhatarvikkeet olisi tarkoitus siirtää siihen (joskus) valmistuvaan kasvihuoneeseen. Toinen puoli siis jäisi tyhjäksi.


Minua alkoi jo viime kesänä houkutella tuo tyhjäksi jäävä koppero, kun jo silloin tiedossa oli että vain toinen ulkohuone otetaan käyttöön.
Koko ajan on kutkutellut pieni ajatus että sinnehän sopisi jotain pieniä eläimiä. Vaikkapa ihan vain kesäksi. Kun tuohon väliseinä tulee, tilaksi jäisi vähintään 130x80cm, riippuen sisäseinistä ja onko niitä. Isohan se ei siis ole. Valmis luukkukin sieltä olisi pihalle, se mistä jätökset sitten on ollut tarkoitus siivota.

Mutta mitäs noin pieneen tilaan voisi laittaa?
Viiriäiset ainakin menisi ja niitä saisi kahteen tai kolmeen kerrokseenkin. Pari kaniakin varmasti menisi, mutta en ehkä perusta pelkistä lemmikeistä, jotain hyötyäkin niistä pitäisi vähän olla ja kanien kohdalla taitaa tila loppua kesken (vaikka niitäkin kahteen kolmeen kerrokseen laittaisi), jos patapupuja meinaa sitten teetättää. Ankat voisi olla kivoja, mutta onnistuukohan niitä löytämään kohtuullisen läheltä? Kesäksi varmaan pata-ankkoja menisi muutama.
Eihän näistä kuvista paljon selvää kyllä tilasta saa, tila kuitenkin pikkuisen reilu neliö.
Ehkäpä tälle kesälle sinne ei vielä mitään tule, taidan kuitenkin yrittää keskittyä niihin kanoihin jos ne kuitenkin saisin ja tietysti sen kanalan valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti