maanantai 24. helmikuuta 2014

Kuisti

Kuisti alkais vihdoin valmistua. Tietty kaikki listat, ikkunalaudat ja ulkoverhous puuttuu kokonaan, mutta kovassa käytössä on silti jo ja kaivattua lisätilaa se tuokin.
 Kuvissa vaatteet on lähinnä rekvisiittaa, oikeassa elämässä vaatteita ja kenkiä ja kaikkea on huomattavasti enemmän ja eivät todellakaan ole noin järjesyksessä.
 En oikeastaan ole sinisen ystävä, mutta tuonne kuistille jotenkin vain sinisen lattian halusin. En ole ihan varma onko tuo just se sinisen sävy mitä halusin, mutta ihan tyytyväinen siihen kuitenkin olen. On vain jotenkin hassua kun on lautalattia, joka ei oikeastaan näytä lautalattialta. Ei näy paljon lautojen välissä rakoja ja lattia on muutenkin niin tasainen.
Vielä pitäisi valita tuon oven väri, se on ollut tosi pitkään mietinnässä, ja sen kohdalla pää lyö edelleen tyhjää. Samalla pitäisi miettiä millä maalataan eteisen puolella olevat puolipaneelit.

Ulko-oven haluaisin myös vaihtaa. Haluaisin kuitenkin sellaisen umpinaisen. Ja sitten täytyisi vielä keksiä tuohon ulko-oveenkin väri.

2 kommenttia:

  1. Teillä on kodikkaan näköistä :) Kiva, että vierailet blogissani, vaikket sinisen ystävä olekaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minä taidan olla tulossa vanhaksi, kun olen pikkuhiljaa tuohon siniseen alknut tykästyä. Mielessä on ollut jopa sinen ulko-ovi.

      Poista