torstai 27. helmikuuta 2014

Evira se kaiken keksii

Lukekaas tämä.
Oliskohan nyt kuitenkaan kannattanut linkata tätä, en varmaan saa nyt myydä enää hunajaa, jos ensi kesä niin paljon satoa suo, että sitä on myytäväksi asti.
Viime kesän satoa, hunaja valutetaan lingosta suoraan kaksinkertaisen siivilän läpi.

7 kommenttia:

 1. Niin, saakohan linkittää juttuun, joka linkittää tutkimuksiin, joihin ei saa linkittää...

  Hunaja kyllä myy ilman terveystutkimuslinkkejäkin. Minä ostan taas elokuussa 12 kiloa talven varalle ja ihmettelen sitten heinäkuussa että mihin ne hävisivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ei tässä taas tunnu oikein olevan päätä eikä häntää. No minähän en tämän blogin kautta (ainakaan vielä) myy hunajaa, joten saanen jatkossakin kertoa hunajan hyvistä puolista, jos niin haluan.

   Se on vaan jännä mihin ne hunajat häviää, meillä on loppu jo se 14 kg, mikä kesällä saatiin, osa toki meni sukulaisille.

   Poista
 2. Jopas jotakin. Vuosi vuodelta nää älyttömät säännöt millon mistäkin vaan lisääntyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta ajttelapa miten meille kaikille kävisi jos näitä kummallisuuksia ja järjetöntä byrokratiaa ei olisi? Niin elämä varmaan helpottuis.

   Poista
  2. Juu, kyllä elämä olis huomattavasti helpompaa, jos ei joka asiaan tarviis kysyä lupaa jostain tai perehtyä kaiken maailman säännöksiin ja lakeihin ja millon mihinkin....huoh. Miten ennen oikeen pärjättiinkään ilman tätä kaiken kattavaa holhousta?

   Poista
 3. Tää on samaa sarjaa, kun meillä päin ei yks puoti saanut enää myydä asiakkaille pullaa, jonka olivat leiponeet oman tilan raakamaitoon. Se on niin pirun vaarallista se maito... Ja halloo, vaikka oliskin jonkun eviran mielestä, niin kun se pulla on ollut siellä uunissakin, niin kyllähän se maito sen pullan mukanaa kuumenee semmosiin asteisiin, että varmaan kuolee pöpö jos toinenkin. Mutta sääntö on sääntö ja puoti suljettiin. ISO HUOKAUS.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu miksihän se maito pitää kuumentaa kahdesti? Pullat paistetaan jossain 200 asteessa ja pastörointihan tapahtuu jossain 80 asteessa tai vähän allekin. Tuntuu että kaikki maalaisjärki on hävinnyt näiltä viranomaisilta.

   Poista