sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Tupakaappi

Olen aina halunnut sellaisen hienon ison tupakaapin, tai emännänkaapin, miksi kukin nyt sitä haluaa kutsua. Edellisiin asuntoishin sellainen ei ole sopinut, ei tilan eikä opikein sisustuksenkaan puolesta. Vaan nytpä oli siihen mahdollisuus.
No varaa sellaiseen nyt ei minulla ole ja ukko ei oikein ilahtuntu kun vihjailin että tekisi minulle sellaisen. Vaan löysinpä nettikirppikseltä tuollaisen ison lasikaapin. Maksoi vain parikymppiä, mutta oli tehtaalta (on aika uusi, ei mitään vanhaa tuotantoa) lähtiessään lakattu niin jämyllä lakalla että näytti ettei siihen pure mitkään hiomapaperit.
Oli siis ostettaessa vain lakattu, joten eihän siinä auttaut kuin riskillä vetää valkoista maalia päälle. Kolme kerrosta se vaati, vaan tuli ihan hyvä, saa vaan nähdä miten hyvin maali pysyy tuon lakan päällä.
Alle laitoin sitten tuon vanhan lipaston jonka oli tehnyt (jos oikein muistan) äitini eno. Se on ollut meillä jo aika pitkään.
Näin siis sain minäkin tupakaapin (tapaisen).

1 kommentti:

  1. Vaude mikä yhdistelmä,tuo jos mikä käy hyvin yhteen,yläkaappi ihanan antiikkinen ja alhaalla oleva kaappi,sopivat kauniit:).Tuollasen minäkii ottasin!...

    VastaaPoista