maanantai 16. joulukuuta 2013

Kuisti, edistyy ei edistyTähän vaiheeseen ollaan jo päästy. Villat seinissä ja katossa. Tuulensuojalevyt ulkona. Ovi ja ikkunat paikallaan. Rahaa on mennyt tähän mennessä noin 60e, ovesta ollaan maksettu 50e ja laastia on pitänyt ostaa.
Ilmaisia on ollut tähän mennessä siis kaikki muu, tuulensuojalevyt, ikkunat, villat, runkopuut, tiilet, ruuveja ja räystäsverkkoakin löytyi omasta takaa, samoin muovia.
 Nyt pitäisi jostain vaan saada lattialautaa. Jonkun verran sitä omasta takaa löytyy, mutta ei tarpeeksi. Ja on muuten aika kallista tuo kapeampikin lauta. Vai tuntuuko se vaan niin kalliilta kun kaikki muu on maksanut niin vähän tähän mennessä? Myös ulkoverhoukseen joutunee satsaamaan jonkun verran. Ja sisälle pitäisi joku paneelikin laitaa. Siihenkään ei taida enää omat riittää, kun ne mitä meillä varastossa on, on menossa jo muihin projekteihin.
No ihan hyvin tuo kuisti on jo pitänyt lämpöä, sellaiset 10 astetta enemmän on kuistilla kuin pihalla, vaikka lattia on vielä täysin eristämätön.

Ulkokattokin pitää tehdä jossain kohden uusiksi, mutta se saa odottaa, ainakin siihen kunnes uusitaan koko talon katto.
Alkuperäisestihän kuisti näytti muuten tältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti