sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Löytöjä

Koska suosin käytettyä tavaraa, seuraan tiheään paikallisten lehtien ilmoittelupalstoja ja netissä etenkin tori.fi palvelua (oman alueen tarjontaa).  Sieltä sitten bongasin torstaina läjän vanhoja ikkunoita kasvihuoneeksi (olivat siis ihan olleetkin kasvihuoneena) ja vain viidelläkympillä! Minusta tuo oli ainakin ihan sika halpa hinta ottaen huomioon mitä vanhat ikkunat nykyään maksavat monessa paikkaa.
Olivat vielä sopivasti tuossa parin kilometrin päässä, joten ei tarvinnut edes kaukaa hakea.
Mukaan lähti siis 30kpl (kolmen mallisia, kuvassa näkyy vain kaksi) vanhoja ikkunoita, kaksi päätykolmiota ja kolme kattokolmiota. Muutamia laseja oli rikki mutta ei mikään mahdoton määrä. Voi olla että suunnittelen sen vähän toisen laiseksi, mitä on ollut ja kattoon joutuu ehkä laittamaan valokatteen, kun nuo ikkunat ei sinne ihan välttämättä ole hyvät.


Kovasti odotan että pääsen nuo kunnostamaan. Ajattelin jo että teen (lue: laitan miehen tekemään) muovista sellaisen väliaikaisen kasvihuoneen (tanskalaisella maajussillakin oli sellainen), kun noiden kohtuu hintaisten vanhojen ikkunoiden löytäminen voi olla vähän haastavaa nykyään. Mietin jossain välissä jopa noita muovisia hökötyksiä mitä nykyään on myynnissä joka marketissa. En vaan tuota muovia arvosta kovinkaan. Pitää tosin miettiä tuota kattoratkaisua vielä, kysellä kuitenkin lasiliikkeenkin hintoja vielä, ennen mitään valokatteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti