torstai 1. marraskuuta 2012

Ihana maajussi (se tanskalainen)

Jokainen joka on vähänkään kiinnostunut omavaraisuudesta (ja omistaa kuitenkin telkkarin), on varmasti katsonut joskus Ylen kanavilla esitettävää  Tanskalaista maajussia. Ja pimeyden piristykseksi huomasin että Yle Fem näyttää tanskiksen uusia jaksoja. Harmikseni täytyy kuitenkin myös sanoa että muutama ensimmäinen jakso oli ehtinyt mennä ohi ja menossa oli neljäs jakso (onneksi vielä kuusi jäljellä), luulen kuitenkin että uusi kausi tulee pyörimään melko paljon Ylen kanavilla (Yle Femmalla tai Kakkosella) joten enköhän pääse vielä näkemään ne alkupään jaksotkin.
No miksikö tämä tanskis sitten jaksaa aina mieltä lämmittää? Ohjelmassa on vaan niin ihanan lämpöinen ja iloinen tunnelma. Omavaraisuudesta ei ole tehty liian suurta päähän pinttymää vaikka se tavoite onkin. Ei yritetä mennä ajassa taaksepäin, elää vain yksinkertaisemmin. Ja se tekemisen ilo! Matka on tärkeä, ei vain päämäärä.
Ohjelma saa minut aina hyvälle tuulelle ja on takuuvarma päivän pelastaja jos jokin harmittaa. Saisi Yle vain laittaa noita dvd:lle (vaikka lähes kaikki Suomessa ilmestyneet jaksot minulla nauhalla onkin)
Tanskalainen maajussi näkyy siis Yle Femmalla torstaisin klo 17.25.

Tällaista tänään, talvikin näyttää pikkuhiljaa kolkuttelevan oven takana ja joulukin alkaa jo olla mielessä. Kohta on varmaan viikonpäivät ollut lunta maassa, tosin nyt ollaan plussan puolella joten saa nähdä ehtivätkö hävitä vielä.
Joulukoristeita saisi alkaa askarrella ja lahjojakin jo miettiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti