sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kirppistelyä

Perjantai on tavannut olla minun kirppistely päivä ja samalla hetki omaa aikaa, ilman lapsia. Niin oli viime perjantaikin, tosin tällä kertaa kera lapsien sekä minun äitini.
Pitkästä aikaa löysin oikeastaan jotain ostettavaa, siis enemmänkin kuin yhden tavaran tai vaatteen. Päivä oli muutenkin oikein mukava, vähän jo liiankin kuuma minun makuun, mutta ei se menoa haitannut. Kierrettiin nyt vaan kaksi keskustan kirppistä (lastenvaate kirppis ja kierrätyskeskus on sitten kauempana niin ei niissä nyt käyty), jonka jälkeen suunnattiin markkinakadun läpi kera mukaan tarttuneiden mansikoiden ja herneiden (oli muuten kesän ensimmäiset!) torille kuuntelemaan hyvää musiikkia (Sweettalkers).No mutta nyt niihin kirppislöytöihin.
Ensimmäiseltä löytyi aivan ihana pyöreä pöytäliina (kuvassa), joka kuitenkaan tuskin pöytäliinaksi päätyy, mutta kangas oli kuitenkin ehdottomasti ostamisen arvoinen, hinta 3e.
Pojille löytyi myös kiva puinen palapeli, jossa oli työkoneita, mukaan sen sai eurolla. Ei päässyt kuvaan koska oli jo käytössä.
Nykyään tuntuu jokaisella kirppiksellä olevan myös uutta tavaraa myynnissä (ja niin täälläkin) ja mukaan tarttui siis jotain uuttakin. Koska olen vähän heikkona muumeihin ja kortti oli viimeinen, eikä maksanut kuin euron, tarttui käteen vielä sukeltava muumi kortti (kuvassa, ja päätynee kuitenkin kehyksiin, tuskin raaskin kenellekään postittaa).
Toiselta kirpparilta löytyi pitkästä aikaa itsellekin vaatetta, musta kietaisuneule, josta tosin oli se naru hukassa millä se solmitaan kiinni, hinta 4 euroa. Tämä ei päässyt kuvaan koska en yksinkertaisesti saanut siitä sellaista kuvaa joka olisi kannattanut julkaista (musta möykky lattialla ei välttämättä kerro juuri mitään kertomisen arvoista). Ajattelin vielä laittaa tähän sen puuttuvan narun tilalle jonkun hienon napin tai pari.. sitten joksus kun sen ehdin tehdä, toivottavasti syksyksi.
Kerään Kermansaven Heinä sarjaa (jonka tuotanto on jo lopetettu), aika hyvin meillä on kaikkia astioita ihan riittävästikin, mutta niitä oikenlaisia isoja teekuppeja on vain neljä (joista yksi vähän rikki) ja niitä on tosi harvoin liikenteessä. Nyt kuitenkin bongasin sellaisen yhdessä aamiaislautasen kanssa, hintaan 5 euroa. Niitä aamiaislautasiahan meillä on jo ihan tarpeeksi (eikä niitä juuri tule käytettyä), mutta tämä oli kuitenkin hyväkuntoinen ja siinä oli leima joten eipä tuo haitannutkaan vaikka 'kylkiäisenä' tuli.
Vahemmalle pojalle löytyi shortsit (joita muuten on aivan liian vähän, kun ovat vielä viime kesältä ja alkavat olla pieniä), hintaan 2,50.
Äidin kanssa ihastuttiin molemmat kuvassa näkyvään kukkaverhoon, ja ostettiinkin se puoliksi (verhoja oli siis kaksi), taitaa olla ihan pellavaa, hintaa jäi 2 e per nuppi. Tätä suunnittelin laukkuun yhdistettynä farkkuun (vanhoihin housuihin, joita on tuonne uhkaavasti alkanut kertyä), ehkä sitten ensi kesäksi.

Koska en ehtinyt kirjoittaa tätä ennen kuin nyt sunnuntai iltana, unohdin ihan totaalisesti mitä muuta ostin! Olen ihan varma että ostin myös jotain muuta, mutta en vain yksinkertaisesti muista mitä se oli. Pitäisiköhän alkaa vähän tarkempaan miettimään mitä sitä ostaa, edes kirppikseltä, jos sen näin totaalisesti unohtaa, niin olikohan edes niin tarpeellista.Vielä lopuksi pakko laittaa kuva aivan ihanista kertakäyttömukeista, joita löytyi äitini luota. Olin kaverina tyhjentämässä heidän keittiötä tässä alkukesästä keittiöremontin alta ja nämä löytyivät. On kuulema ostettu joskus minun synttäreille ja pakkohan nämä oli pelastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti