sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Tästäpä se lähtee..

.. eli minun osuuteni blogimaailmaan.

Kirjoittelen täältä korpien keskeltä perheemme elämästä ja yrityksestä olla hieman vihreämpi. Haaveilua omavaraisemmasta taloudesta ja talosta maalta.  Lähinnä juttua siis ekoilusta perhe-elämän keskellä, käsitöitä, kirppistelyä, haaveita ja omia ajatuksia maailman menosta.

Perheeseemme kuuluu minä (äiti) isä ja kaksi poikaa ja pari akvaariollista kaloja. Asumme mukavan ahtaasti pikkukaksiossa (eikä edes omassa) kerrostalossa ja kovasti etsitään sitä omaa sopivan hintaista unelmaa maalta.
Pyrimme elämään koko ajan vähemmän luontoa kuormittaen, kuluttamaan vähemmän ja vastuullisesti, kierrättämään ja maksimoimaan tavaroiden käyttöiä. Kuitenkin, ainakin vielä, tämä kaikki yritetään sovittaa mukavasti tähän länsimaiseen elämäntyyliin. Ja rahaan, pihtailu kun on ekologistakin, mutta myös aina välillä pakon sanelemaa, meillä kun vain mies käy töissä ja minä hoidan lapset kotona. Aina ei siis voi ostaa kaikkea luomuna ja reilunkaupan tuotteina vaikka kuinka haluaisi.

Näillä siis mennään, koko ajan yritän keksiä uusia tapoja kierrättää ja kuluttaa vähemmän, ja siinä sivussa siis säästää rahaa. Mukavasti.


Tuolle blogin nimelle täytyy kyllä vielä tehdä jotain, kunhan keksin. Niin ja jos joku ei puhu samaa suomea kuin minä niin akkuna yhtä kuin ikkuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti